Η Tsiartsianis Print & Bind δραστηριοποιείται στο χώρο της τυπογραφίας, της βιβλιοδεσίας και των εκδόσεων
με 40ετή παρουσία στο χώρο .

         Η παρουσία μας στο χώρο των εκτυπώσεων ξεκινάει από το 1977 όταν και ιδρύθηκε υπό τον κ. Αθανάσιο Τσιαρτσιάνη, η εταιρία με την αρχική της μορφή, με την επωνυμία “ΤΣΙΑΡΤΣΙΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.”, η οποία παρείχε υπηρεσίες offset μικρού σχήματος και φωτοαντίγραφα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Από το 2000 η εταιρία συνεχίζει ως οικογενειακή επιχείρηση με την είσοδο του υιού Νικόλαου Τσιαρτσιάνη . Έξι χρόνια αργότερα (2006), η διαχείριση πέρασε στα χέρια του Νικολάου Τσιαρτσιάνη και ξεκίνησε μια διαρκής ανάπτυξη και εξέλιξη. Συγκεκριμένα, προστέθηκε τελευταίας τεχνολογίας προεκτυπωτικός (CTP) και εκτυπωτικός εξοπλισμός (offset). Το 2014 δημιουργήθηκε παράλληλη κάθετη μονάδα, πλήρως εξοπλισμένου βιβλιοδετείου.  Το 2018 ενσωματώθηκε και το νέο τμήμα των ψηφιακών εκτυπώσεων, το οποίο διεύρυνε ακόμη περισσότερο το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Έπειτα από πολλά χρόνια έντονων προσπαθειών, το 2020 μετακομίσαμε σε σύγχρονες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1500m² στη Βιομηχανική περιοχή Σίνδου. 

 

Στόχοι της εταιρείας

Αποστολή της TSIARTSIANIS PRINT & BIND είναι να παρέχει ποιοτικές offset & ψηφιακές εκτυπώσεις σε συνδυασμό με μετεκτυπωτικές και βιβλιοδετικές εργασίες υψηλού επιπέδου σε ανταγωνιστικές τιμές. Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας,  η εξέλιξη των δυνατοτήτων μας και η ικανοποίηση των πελατών μας.  Παράλληλα, προσπαθούμε να εκσυγχρονίζουμε τον εξοπλισμό μας και να προσθέτουμε νέους συνεργάτες στην ομάδα μας.

Περιβάλλον

Στην TSIARTSIANIS PRINT & BIND έχουμε αναπτύξει ευαισθησία στον τομέα της προστασίας και αποκατάστασης του περιβάλλοντος, προσπαθούμε συνεχώς να περιορίζουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα. Τα χαρτιά που επιλέγουμε για τις εργασίες μας είναι οικολογικά με την πιστοποίηση FSC. 

Οι πρώτες ύλες και τα υλικά εκτύπωσης, επιλέγουμε να είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Τα παραγόμενα απόβλητα συλλέγονται και ανακυκλώνονται απο πιστοποιημένους συνεργάτες συγκομιδής και ανακύκλωσης. 

“Με σεβασμό στην ιστορία της εταιρείας μας , υπερηφάνεια για όσα έχουμε καταφέρει και πίστη για το μέλλον, συνεχίζουμε να μαθαίνουμε και να εξελισσόμαστε όπου αυτό είναι δυνατό και απαραίτητο. Είμαστε μια ομάδα.”

Τσιαρτσιάνης Νικόλαος